• Vragen? Bel
  • 0180 - 512 230
  • Huisartsenpraktijk Noord
Huisartsenpraktijk Krimpen Heins, Grotenhuis & Den Butter

Zorggroep & zorgprogramma's

Onze huisartsenpraktijk maakt onderdeel uit van Zorggroep Krimpen. Dit is een coöperatie van eerstelijns zorgaanbieders in Krimpen aan den IJssel.

Wat is Zorggroep Krimpen?

De Missie van Zorggroep Krimpen is het behouden en verbeteren van de kwaliteit van ketenzorg voor specifieke patiëntengroepen. Dit realiseert de zorggroep door het creëren en aansturen van multidisciplinaire samenwerking (ketenzorg) vanuit de eerstelijns gezondheidszorg. Binnen het netwerk van multidisciplinaire zorgaanbieders staat de patiënt centraal.

De zorggroep heeft als primaire doel om de kwaliteit van zorg voor patiënten in Krimpen aan den IJssel en directe omgeving te verbeteren, zodat deze zorg, nu en in de toekomst, toegankelijk, efficiënt en doeltreffend is. Daarnaast vervult Zorggroep Krimpen een brede rol in het verbinden van zorgaanbieders rondom een breed zorgaanbod in de eerste lijn.

Welke zorgprogramma's biedt Zorggroep Krimpen aan?

Een zorgprogramma is een samenwerkingsverband tussen verschillende zorgaanbieders in de eerstelijn. Deze zorgaanbieders zetten zich gezamenlijk in voor de behandeling van uw zorgvraag of aandoening. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een samenwerking tussen huisartsen, medisch specialisten en diëtisten. Klik hieronder op de zorgprogramma's van Zorggroep Krimpen voor meer informatie: