• Vragen? Bel
  • 0180 - 512 230
  • Huisartsenpraktijk Noord
Huisartsenpraktijk Krimpen Heins, Grotenhuis & Den Butter

Afspraak maken

In levensbedreigende situaties: bel 112!

Met uitzondering van telefonisch gemelde spoedgevallen werken we alleen op afspraak. Gewoonlijk staat voor een afspraak 10 minuten gereserveerd. Indien u verwacht meer tijd nodig te hebben dan kunt u in overleg met de assistente een dubbele afspraak maken. Kijkt u voordat u een afspraak wilt maken ook eens op Thuisarts.nl. Hier vindt u misschien al antwoorden op uw vragen.

Afspraak maken via MijnGezondheid.net

Let op! In verband met het Coronavirus is het tot nader bericht NIET mogelijk om online een afspraak te maken. 

Wij bieden u de mogelijkheid om online een afspraak van 10 minuten te maken voor het spreekuur van de huisarts van uw keuze. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.

  • U hebt een account op MijnGezondheid.net;
  • U bent in het bezit van een DigiD met sms-functie;
  • Een eerder besproken klacht dient bij dezelfde huisarts te worden ingepland.

Inloggen MijnGezondheid.net 

Nog geen account? Klik hier.

App Medgemak

Als aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net kunt u gebruik maken van de app MedGemak (gratis te downloaden uit de appstore van uw mobiele apparaat). Wilt u gebruik maken van de app MedGemak? Zorg er dan voor dat u zich eerst aanmeldt voor MijnGezondheid.net.

Klik hier voor ondersteuning Mijngezondheid.net en Medgemak. 

Bellen naar de assistente

Voor het maken van een afspraak op het spreekuur kunt u bellen van 8:00 – 10:30 en van 13:00 – 15:00 uur. Bij het maken van een afspraak zal de assistente u een aantal vragen stellen. Zo kan er beoordeeld worden op welke termijn en bij welke praktijkmedewerker uw afspraak plaats dient te vinden en hoeveel tijd er voor u gereserveerd zal worden.

Bellen met 0180 - 512 230

Voor een spoedgeval of bij twijfel toetst u 1 tijdens het bellen. Voor een verzoek tot huisbezoek kunt u bellen tussen 08:00 - 10:30 uur. Klik hier voor meer informatie over aanwezigheid van medewerkers en spreekuren.

Beeldbellen (videoconsult)

Wilt u een afspraak met uw huisarts of praktijkondersteuner en is geen lichamelijk onderzoek nodig? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een beeldbelafspraak met uw huisarts of praktijkondersteuner. Heeft u een beeldbelafspraak met uw huisarts of POH? Klik hier voor de te volgen stappen.

Wat is er nodig?

- een e-mailadres of mobiel telefoonnummer;
- een desktop, laptop, tablet of telefoon mét camera en microfoon