• Vragen? Bel
  • 0180 - 512 230
  • Huisartsenpraktijk Noord
Huisartsenpraktijk Krimpen Heins, Grotenhuis & Den Butter

Afspraak maken

In levensbedreigende situaties: bel 112!

Met uitzondering van telefonisch gemelde spoedgevallen werken we alleen op afspraak. Gewoonlijk staat voor een afspraak 10 minuten gereserveerd. Indien u verwacht meer tijd nodig te hebben dan kunt u in overleg met de assistente een dubbele afspraak maken. Kijkt u voordat u een afspraak wilt maken ook eens op Thuisarts.nl. Hier vindt u misschien al antwoorden op uw vragen.

Afspraak maken via MijnGezondheid.net (eAfspraak)

Wij bieden u de mogelijkheid om online een afspraak van 10 minuten te maken voor het spreekuur van de huisarts van uw keuze. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.

  • U hebt een account op MijnGezondheid.net;
  • U bent in het bezit van een DigiD met sms-functie;
  • Een eerder besproken klacht dient bij dezelfde huisarts te worden ingepland.

Inloggen MijnGezondheid.net 

 

App Medgemak

Als aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net kunt u gebruik maken van de app MedGemak (gratis te downloaden uit de appstore van uw mobiele apparaat). Wilt u gebruik maken van de app MedGemak? Zorg er dan voor dat u zich eerst aanmeldt voor MijnGezondheid.net.

Klik hier voor ondersteuning Mijngezondheid.net en Medgemak. 

Bellen naar de assistente

Voor het maken van een afspraak op het spreekuur kunt u bellen van 8:00 – 10:30 en van 13:00 – 15:00 uur. Bij het maken van een afspraak zal de assistente u een aantal vragen stellen. Zo kan er beoordeeld worden op welke termijn en bij welke praktijkmedewerker uw afspraak plaats dient te vinden en hoeveel tijd er voor u gereserveerd zal worden.

Bellen met 0180 - 512 230

Voor een spoedgeval of bij twijfel toetst u 1 tijdens het bellen. Voor een verzoek tot huisbezoek kunt u bellen tussen 08:00 - 10:30 uur. Klik hier voor meer informatie over aanwezigheid van medewerkers en spreekuren.

Beeldbellen (videoconsult)

Wilt u een afspraak met uw huisarts of praktijkondersteuner en is geen lichamelijk onderzoek nodig? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een beeldbelafspraak met uw huisarts of praktijkondersteuner. Heeft u een beeldbelafspraak met uw huisarts of POH? Klik hier voor de te volgen stappen.

Wat is er nodig?

- een e-mailadres of mobiel telefoonnummer;
- een desktop, laptop, tablet of telefoon mét camera en microfoon