• Vragen? Bel
  • 0180 - 512 230
Huisartsenpraktijk Krimpen Boer, Heins en Grotenhuis

Afspraak maken

In levensbedreigende situaties: bel 112!

Met uitzondering van telefonisch gemelde spoedgevallen werken we alleen op afspraak. Gewoonlijk staat voor een afspraak 10 minuten gereserveerd. Indien u verwacht meer tijd nodig te hebben dan kunt u in overleg met de assistente een dubbele afspraak maken. Kijkt u voordat u een afspraak wilt maken ook eens op Thuisarts.nl. Hier vindt u misschien al antwoorden op uw vragen.

Afspraak maken via MijnGezondheid.net

Wij bieden u de mogelijkheid om online een afspraak van 10 minuten te maken voor het spreekuur van de huisarts van uw keuze. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.

  • U hebt een account op MijnGezondheid.net;
  • U bent in het bezit van een DigiD met sms-functie;
  • Een eerder besproken klacht dient bij dezelfde huisarts te worden ingepland.

Inloggen MijnGezondheid.net 

Nog geen account? Klik hier.

Online afspraak maken (zonder DigiD)

U kunt ook online een afspraak maken zonder in te loggen met uw DigiD maar dan ontvangt u geen bevestiging per e-mail. Houdt rekening met de volgende voorwaarden:

  • U dient te zijn ingeschreven bij onze praktijk;
  • Niet voor (uitslagen van) onderzoeken en behandelingen;
  • Een eerder besproken klacht dient bij dezelfde huisarts te worden ingepland.

Online afspraak zonder bevestigingsmail

Bellen naar de assistente

Voor het maken van een afspraak op het spreekuur kunt u bellen van 8:00 – 10:30 en van 13:00 – 15:00 uur. Bij het maken van een afspraak zal de assistente u een aantal vragen stellen. Zo kan er beoordeeld worden op welke termijn en bij welke praktijkmedewerker uw afspraak plaats dient te vinden en hoeveel tijd er voor u gereserveerd zal worden.

Bellen met 0180 - 512 230

Voor een spoedgeval of bij twijfel toetst u 1 tijdens het bellen. Voor een verzoek tot huisbezoek kunt u bellen tussen 08:00 - 10:30 uur. Klik hier voor meer informatie over aanwezigheid van medewerkers en spreekuren.