• Vragen? Bel
  • 0180 - 512 230
  • Huisartsenpraktijk Noord
Huisartsenpraktijk Krimpen Heins, Grotenhuis & Den Butter

Een vraag stellen

Berichten via MijnGezondheid.net (eConsult)

Via de beveiligde omgeving van MijnGezondheid.net kunt u een niet-dringende vraag aan uw zorgverlener stellen of informatie (medisch, administratief) doorgeven. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Het uitwisselen van berichten met een zorgverlener wordt ook wel e-consult genoemd.

  • Uw vraag of mededeling heeft betrekking op uzelf (dus niet op bijv. een gezinslid);
  • Geen vragen waar een afspraak voor nodig is (lichamelijk onderzoek, emotionele / psychische problemen bijv.)
  • Het is geen livechat, u ontvangt binnen 2 werkdagen een antwoord.

Inloggen MijnGezondheid.net 

 

App Medgemak

Als aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net kunt u gebruik maken van de app MedGemak (gratis te downloaden uit de appstore van uw mobiele apparaat). Wilt u gebruik maken van de app MedGemak? Zorg er dan voor dat u zich eerst aanmeldt voor MijnGezondheid.net.

Klik hier voor ondersteuning Mijngezondheid.net en Medgemak.

Telefonisch spreekuur

Indien u telefonisch overleg wenst met de huisarts en u vindt een afspraak op het spreekuur niet strikt noodzakelijk, dan kunt u dit kenbaar maken aan de assistente. De huisarts belt u dan terug. De assistente kan u een richttijd geven wanneer u teruggebeld wordt.

Voor een terugbelverzoek kunt u bellen tussen 08:00 - 10:00 uur bellen naar 0180 - 512 230.

Uitslag van een onderzoek

U kunt uw uitslag opvragen bij de assistente tussen 13:00 en 15:00 uur via 0180 - 512 230.

Uw huisarts heeft in het consult met u aangegeven wanneer de uitslagen te verwachten zijn.

Mocht het zo zijn dat een uitslag eerder bekend is en dat er onverhoopt snel(ler) actie ondernomen dient te worden, dan zal er zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen. Zorgt u er daarom voor dat wij in het bezit zijn van uw telefoonnummers, zowel vast als mobiel.

Aanvragen huisbezoek

Het aanvragen van een bezoek aan huis is alleen mogelijk na telefonisch overleg met de assistente. De huisarts streeft ernaar u te bezoeken tussen 11:00 en 13:00 uur.

Het is - indien mogelijk - beter als u naar de praktijk komt, daar zijn meer mogelijkheden voor onderzoek en behandeling. Voor een verzoek tot huisbezoek kunt u bellen tussen 08:00 - 10:30 uur bellen naar 0180 - 512 230.