• Vragen? Bel
  • 0180 - 512 230
Huisartsenpraktijk Krimpen Boer, Heins, Grotenhuis & Den Butter

Nieuwe patiënten

Binnen het grote gezondheidscentrum in Krimpen aan den IJssel zijn wij een kleinschalige huisartsenpraktijk met een hechte groep van enthousiaste medewerkers. Dit maakt dat eenieder in onze praktijk u en uw familie echt kent en weet wat er speelt. Wij nemen hier de tijd voor.

U bent bij ons patiënt van de praktijk en niet van één huisarts. Wel kunt u uw voorkeur voor een huisarts of medewerker uitspreken indien u een afspraak of overleg wenst. Wij houden hier rekening mee. Een kennismaking op uw initiatief is vanzelfsprekend altijd mogelijk. Door de samenwerking in en buiten het centrum adviseren wij u over de mogelijkheden van andere zorgaanbieders. Wij zijn een academische praktijk; wij vinden het belangrijk om een aandeel te hebben in de ontwikkeling van (huisartsen-)zorg.

Hoe in te schrijven?

Woont u (nieuw) in de gemeente Krimpen aan den IJssel, dan kunt u zich als patiënt bij ons inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen en te ondertekenen. U kunt middels hetzelfde formulier ook eventuele gezinsleden inschrijven. Tenslotte dient u het volledig ingevulde en ondertekende formulier persoonlijk op de praktijk af te geven. Wij zijn bij inschrijving wettelijk verplicht uw identiteit te controleren. Wilt u daarom tevens een ID-bewijs meenemen van uzelf en/of eventuele gezinsleden?

Dossieroverdracht

Nadat u zich bij ons heeft ingeschreven, laat u zich bij uw oude huisarts uitschrijven. Het hangt van uw oude huisarts af of dit mondeling, schriftelijk of telefonisch kan. U laat hem/haar daarbij weten per wanneer u overstapt en wat de naam- en adresgegevens zijn van onze huisartsenpraktijk. Tegenwoordig worden medische gegevens ('het dossier') bijna altijd elektronisch, via beveiligde weg, overgedragen van huisarts naar huisarts. Ons systeem is hierop voorbereid.

Klik hier voor meer informatie over hoe wij omgaan met (bescherming van) uw persoonsgegevens en dossieroverdracht.