• Vragen? Bel
  • 0180 - 512 230
  • Huisartsenpraktijk Noord
Huisartsenpraktijk Krimpen Heins, Grotenhuis & Den Butter

Uw zorgteam

Onze huisartsenpraktijk bestaat uit een hechte groep van enthousiaste medewerkers die staan voor hoogwaardige zorg met een betrokken en persoonlijk contact.

Voor meer informatie over aanwezigheid en spreekuren klik hier.

Huisartsen

 Didier Grotenhuis Miriam den Butter
Dhr. N. Heins Dhr. D. Grotenhuis Mw. M.F. den Butter Mw. E. Conijn
      Waarnemend huisarts

Praktijkverpleegkundigen en SOH (Spreekuurondersteuner Huisarts) 

Naast drie huisartsen bestaat ons team uit praktijk­verpleegkundigen Esther van Zanten, Cindy Slappendel en Madieke Kolmeijer. De praktijk­verpleegkundigen dragen zorg voor onze patiënten met chronische ziekten zoals suikerziekte (Diabetes Mellitus), hart- en vaatziekten, astma en COPD (chronische bronchitis en/of longemfyseem). Onze praktijkverpleegkundigen hebben de opleiding Verpleegkunde (HBO-V) gevolgd en werken altijd onder supervisie van de huisarts. De taken worden zelfstandig uitgevoerd in de vorm van spreekuren, huisbezoeken, voorlichting, educatie en instructie. 

Naast praktijkverpleegkundige is Esther ook werkzaam als Spreekuurondersteuner Huisarts (SOH). Zij is opgeleid om zelfstandig veelvoorkomende ingangsklachten af te handelen.

Evenals de huisarts werkt de praktijkverpleegkundige en SOH op afspraak en heeft zij geheimhoudingsplicht.

   
Esther (SOH) Madieke  Cindy  

Doktersassistenten

Onze dokters­assistenten staan u graag te woord voor het maken van afspraken en voor laagdrempelig overleg of advies. Evenals de huisarts heeft ook de dokters­assistente geheimhoudings­plicht. Voor veel behandelingen kunt terecht op het assistenten­spreekuur.

   
Nelleke Rianne Myrna
    
Linda Claudia Jolanda

Praktijkondersteuners (POH)

Als deelnemer van Zorggroep Krimpen werken wij samen met een Praktijkondersteuner Ouderenzorg (POH-O) voor gestructureerde zorg bij kwetsbare ouderen en ook met Praktijkondersteuners Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ) voor mentale hulp en ondersteuning.

Klik hier voor meer informatie over de Praktijkondersteuner Ouderenzorg

Klik hier voor meer informatie over de Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg