• Vragen? Bel
  • 0180 - 512 230
  • Huisartsenpraktijk Noord
Huisartsenpraktijk Krimpen Heins, Grotenhuis & Den Butter

Zelf online uw zorgzaken regelen

Geplaatst op 2024-01-02

MijnGezondheid.net

Via MijnGezondheid.net kunt u een online afspraak maken, een vraag aan uw zorgverlener stellen of een samenvatting van uw medisch dossier raadplegen. Als u als patiënt ingeschreven staat in onze huisartsenpraktijk kunt u zich hiervoor aanmelden. Inloggen op MijnGezondheid.net gaat veilig en betrouwbaar via DigiD met SMS functie of de DigiD app.

Aanmelden MijnGezondheid.net

 

App Medgemak

Als aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net kunt u gebruik maken van de app MedGemak (gratis te downloaden uit de appstore van uw mobiele apparaat). Wilt u gebruik maken van de app MedGemak? Zorg er dan voor dat u zich eerst aanmeldt voor MijnGezondheid.net.

Klik hier voor ondersteuning Mijngezondheid.net en Medgemak. 

Afspraken maken

Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.

Een vraag stellen

Stel online - via een beveiligde verbinding - een vraag aan uw huisarts. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Uw berichten worden vertrouwelijk behandeld en staat in de beveiligde omgeving van MGn. U ontvangt binnen 2 werkdagen een antwoord.

Mijn dossier

MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. Via thuisarts.nl vindt u aanvullende betrouwbare informatie. Het is helaas nog niet mogelijk om informatie uit het ziekenhuis of aantekeningen van de huisarts of assistente tijdens het consult in te zien. U heeft de mogelijkheid om zelf uw dossier aan te vullen of bij te houden. Er is ruimte om uw eigen persoonlijke aantekeningen te maken.

Herhaalmedicatie via de apotheek

De huisartsen en apotheken in Krimpen aan den IJssel hebben afgesproken dat herhaalrecepten bij de apotheek aangevraagd dienen te worden.