Huisartsenpraktijk Boer, Heins en Grotenhuis

Bent u op zoek naar een ambitieuze huisartsenpraktijk die staat voor hoogwaardige zorg en met aandacht voor een betrokken en persoonlijk contact met steeds dezelfde gezichten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze huisartsenpraktijk is geopend voor nieuwe patiënten. Hieronder leest u meer over onze speerpunten en hoe u zich bij ons inschrijft.

Waarom patiënt worden bij ons?

Binnen het grote gezondheidscentrum in Krimpen aan den IJssel zijn wij een kleinschalige huisartsenpraktijk met een hechte groep van enthousiaste medewerkers, bestaande uit één vrouwelijke en twee mannelijke huisartsen, twee praktijkondersteuners/-verpleegkundigen en drie dokters­assistentes. Dit maakt dat eenieder in onze praktijk u en uw familie echt kent en weet wat er speelt. Wij nemen hier de tijd voor. 'Ouderwetse' huisartsenzorg dus binnen een moderne, volwaardig uitgeruste praktijk. Lees verder >

Inschrijfformulier nieuwe patiënten

U kunt zich als patiënt bij ons inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen en te ondertekenen. U kunt middels hetzelfde formulier ook eventuele gezinsleden inschrijven. Vanwege de wettelijk verplichte identificatie dient u het volledig ingevulde en ondertekende formulier persoonlijk op de praktijk af te geven.